693 70 61 758 - 2821 89654

697 46 05 967- 2821 061 000654

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διοργανώνετε μια εκδήλωση ή σχεδιάζετε ένα νέο έργο; Είτε πρόκειται για πολιτιστικό φεστιβάλ, αθλητικές εκδηλώσεις, γαμήλιες εκδηλώσεις ή εργοτάξια, είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι οι επισκέπτες, οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές μπορούν να έχουν πρόσβαση στις κατάλληλες εγκαταστάσεις ενώ βρίσκονται υπό τη φροντίδα σας. Επιπλέον, αυτές οι εγκαταστάσεις πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιατρικής κατάστασης ή αναπηρίας.

Έχοντας αυτό κατά νου, είναι σημαντικό να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για τον σχεδιασμό όλων των πτυχών του έργου σας. Αυτό πιθανότατα συνεπάγεται την ενοικίαση φορητών χημικών τουαλετών, ειδικά εάν η εκδήλωσή σας πραγματοποιείται σε απομακρυσμένη τοποθεσία ή σε χώρο χωρίς διαθέσιμες εγκαταστάσεις.

Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες, των ηλικιωμένων ή των ευάλωτων επισκεπτών σας. Η ισότητα, η προσβασιμότητα και η κοινωνική ένταξη πρέπει να βρίσκονται σε εξέχουσα θέση στη σκέψη σας όταν πρόκειται να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Ευτυχώς, υπάρχει μια σειρά από τουαλέτες προς ενοικίαση για κάθε ανάγκη σας, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων εταιρειών κατασκευής αλλά και υπηρεσιών που παρέχονται από την εταιρεία xhmikestoualetesxania.gr.

Πέρα όμως από την δυνατότητα ενοικίασης χημικών τουαλετών η εταιρεία Χημικές τουαλέτες Χριστοδουλάκης – Αντωνίου διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων όχι μονό στα Χανιά αλλά και σε όλο το νησί της Κρήτης και μπορεί να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο ακόμα και τις αργίες. Οι υπηρεσίες που σας παρέχει είναι:

 1. Απόφραξη κάθετη κουζίνας
 2. Απόφραξη κάθετη τουαλετών
 3. Απόφραξη κάθετη υδρορροών
 4. Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό
 5. Απόφραξη μπανιέρας
 6. Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 7. Απόφραξη νιπτήρα
 8. Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 9. Απόφραξη υδρορροών βεράντας
 10. Απόφραξη λεκάνης
 11. Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό
 12. Έλεγχος με κάμερα
 13. Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο στα τηλέφωνα 28210 89564 και  693 70 61 758 Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες της εταιρείας Χημικές τουαλέτες Χριστοδουλάκης – Αντωνίου;

Η εταιρεία μας Χημικές τουαλέτες Χριστοδουλάκης – Αντωνίου βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων για πάρα πολλά χρόνια τώρα και με την πολυετή εμπειρία μας και τη τεχνογνωσία που κατέχουμε σας παρέχουμε υπηρεσίες που θα σας αφήνουν πάντα ικανοποιημένους με το άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα της επίλυσης ενός προβλήματος που θα σας παρουσιαστεί στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο.

Διαθέτουμε το πιο σύγχρονο και πιο γρήγορο συνεργείο αποφράξεων με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και μπορούμε να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα εκεί που όλοι οι άλλοι αδυνατούν διότι δεν έχουν τόσο σύγχρονο εξοπλισμό και χρόνια εμπειρίας όπως εμείς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μεγάλες επιχειρήσεις μας προτιμούν και έχουμε συμβόλαια συντήρησης για το δίκτυο υδροδότησης και αποχέτευσης τους εδώ και πολλά χρόνια.

Γνωστές υπηρεσίες που μας προτιμούν:

Εγγυημένες υπηρεσίες

Σεβόμαστε το πελάτη μας και θέλουμε έχουμε μία ειλικρινή σχέση μαζί του για χρόνια έτσι ώστε να μας εμπιστεύεται απόλυτα για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν του παρουσιαστεί. Όλες οι υπηρεσίες αποφράξεων συνοδεύονται από εγγύηση καλής και ορθής επαγγελματικής εργασίας.

Η αξιοπιστία και η επαγγελματική μας φήμη είναι κάτι που πάντα τη λαμβάνουμε υπόψιν μας και έτσι πάντα κάνουμε τη δουλειά μας με μεθοδικότητα, αρμονία και συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares
Call Now Button